نی‌ نی سایت

راز خوشمزه شدن مرغ: 28 تجربه ناب از نی نی سایت!




راز خوشمزه شدن مرغ: 28 تجربه از نی نی سایت!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

همه ما دوست داریم مرغی بپزیم که طعمش عالی باشه و همه انگشت‌هاشون رو باهاش بخورن! اما رسیدن به این هدف همیشه آسون نیست. برای همین گشتی توی نی نی سایت زدم و 28 تا از بهترین تجربه‌ها و نکاتی که مامان‌های کدبانو برای خوشمزه شدن مرغ به اشتراک گذاشته بودن رو براتون جمع‌آوری کردم.

این نکات از مراحل اولیه آماده‌سازی مرغ شروع میشن و تا ریزه‌کاری‌های پخت و مزه‌دار کردن ادامه پیدا می‌کنن. پس با دقت بخونید و مطمئن باشید که دفعه بعد مرغتون یه چیز دیگه میشه!

  • ✔️

    شستشوی صحیح:

    مرغ رو با آب سرد و نمک خوب بشویید تا بوی زهمش گرفته بشه.
  • ✔️

    خوابوندن در آبلیمو:

    مرغ رو حداقل یک ساعت قبل از پخت در آبلیمو بخوابونید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از پیاز فراوان:

    پیاز رو رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید و به مرغ اضافه کنید.
  • ✔️

    سیر تازه:

    سیر تازه عطر فوق‌العاده‌ای به مرغ میده.
  • ✔️

    فلفل دلمه ای:

    اضافه کردن فلفل دلمه ای خرد شده به مرغ طعم خوبی میده.
  • ✔️

    ادویه کاری:

    ادویه کاری یکی از بهترین ادویه‌ها برای مرغ هست.
  • ✔️

    زعفران دم کرده:

    زعفران طعم و رنگ بی‌نظیری به مرغ میده.
  • ✔️

    ماست:

    ماست باعث میشه مرغ نرم و آبدار بشه.
  • ✔️

    سس سویا:

    سس سویا طعم اومامی به مرغ میده.
  • ✔️

    رب انار:

    رب انار طعم ملس و خوشمزه‌ای به مرغ میده.
  • ✔️

    آویشن:

    آویشن یک ادویه فوق‌العاده برای مرغ هست.
  • ✔️

    رزماری:

    رزماری عطر و طعم خاصی به مرغ میده.
  • ✔️

    زردچوبه:

    زردچوبه علاوه بر رنگ، خواص زیادی هم داره.
  • ✔️

    فلفل سیاه:

    فلفل سیاه طعم تندی ملایمی به مرغ میده.
  • ✔️

    پودر سیر و پودر پیاز:

    بهره‌گیری از پودر سیر و پودر پیاز در صورت عدم دسترسی به تازه.
  • ✔️

    کره:

    اضافه کردن کمی کره در حین پخت باعث میشه مرغ خوشمزه‌تر بشه.
  • ✔️

    روغن زیتون:

    روغن زیتون یک روغن سالم و خوشمزه است.
  • ✔️

    پخت با حرارت ملایم:

    مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا خوب مغزپخت بشه.
  • ✔️

    سرخ کردن اولیه:

    قبل از پختن، مرغ رو کمی سرخ کنید تا رنگش خوشگل بشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از آب مرغ:

    به جای آب، از آب مرغ برای پخت استفاده کنید.
  • ✔️

    اضافه کردن هویج:

    هویج طعم شیرینی به مرغ میده.
  • ✔️

    اضافه کردن سیب زمینی:

    سیب زمینی کنار مرغ خیلی خوشمزه میشه.
  • ✔️

    پخت در فر:

    پخت مرغ در فر باعث میشه یکنواخت پخته بشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از کیسه پخت:

    کیسه پخت باعث میشه مرغ آبدار بمونه.
  • ✔️

    مرینیت کردن طولانی مدت:

    هرچه مرغ بیشتر مرینیت بشه، خوشمزه‌تر میشه.
  • ✔️

    خارج کردن مرغ از یخچال قبل از پخت:

    بگذارید مرغ قبل از پخت به دمای محیط برسه.
  • ✔️

    نزدن نمک زیاد در ابتدا:

    نمک رو در مراحل آخر به مرغ اضافه کنید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از عصاره مرغ:

    عصاره مرغ طعم مرغ رو تقویت میکنه.

با این نکات ساده ولی کاربردی، دیگه نگران طعم مرغتون نباشید! مطمئنم که میتونید با کمی دقت و حوصله، بهترین مرغی که تا حالا خوردید رو بپزید.





راز خوشمزه شدن مرغ: 28 تجربه ناب از نی نی سایت!


همه ما دنبال یه مرغ خوشمزه و آبدار هستیم! توی این پست، میخوام 28 تا از بهترین نکته ها و رازهایی که از بحث و گفتگوهای نی نی سایت جمع کردم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات، حاصل تجربه های واقعی خانم های خونه دار و آشپزهای ماهره که مرغ هاشون همیشه حرف نداره!

1. مرینیت جادویی با پیاز و زعفران

اولین و مهمترین راز، مرینیت کردنه! یه ترکیب جادویی از پیاز رنده شده، زعفران دم کرده غلیظ، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه ها میتونه طعم مرغ رو زیر و رو کنه. مرغ رو حداقل 2 ساعت، و ترجیحا یک شب تا صبح توی این مواد بخوابونید تا طعم ها به خوردش بره. یادتون باشه، هرچی زعفران بیشتر، طعم بهشتی تر!برای لطیف تر شدن مرغ میتونید از ماست هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی زنجبیل تازه رنده شده هم عطر و طعم بی نظیری به مرغ میده. بعضی از خانم ها معتقدن اضافه کردن یه قاشق سس مایونز هم باعث میشه مرغ خیلی نرم بشه. مراقب باشید توی مرینیت نمک رو زیاد نزنید، چون باعث میشه مرغ سفت بشه.

2. سرخ کردن اصولی برای جلوگیری از خشکی

سرخ کردن مرغ باید با حرارت ملایم انجام بشه تا هم مغز پخت بشه و هم آبش رو از دست نده. از یه تابه نچسب استفاده کنید و روغن رو خوب داغ کنید. بعد از سرخ شدن یه طرف، آروم برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه. برای جلوگیری از پاشیدن روغن، میتونید از درب تابه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن، مرغ رو از تابه خارج کنید و بذارید روغن اضافیش گرفته بشه. بعضی ها بعد از سرخ کردن، مرغ رو توی فر میذارن تا کاملا مغز پخت بشه. برای اینکه مرغ خشک نشه، میتونید کمی آب یا آب مرغ توی تابه بریزید و بذارید با حرارت کم بپزه.

3. ادویه های معطر و خوش طعم

انتخاب ادویه مناسب، نقش خیلی مهمی توی طعم مرغ داره. زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و ادویه کاری از جمله ادویه های پرطرفدار برای مرغ هستن. میتونید از ترکیب ادویه های آماده مخصوص مرغ هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین و هل آسیاب شده هم عطر فوق العاده ای به مرغ میده. برای مرغ ترش، میتونید از سماق هم استفاده کنید. مراقب باشید توی بهره‌گیری از ادویه ها زیاده روی نکنید، چون ممکنه طعم مرغ رو خراب کنه. بهتره ادویه ها رو قبل از اضافه کردن به مرغ، کمی تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه.

4. ترفندهای پخت مرغ آب پز

حتی مرغ آب پز هم میتونه خوشمزه باشه، اگه اصولی پخته بشه. اول مرغ رو با آب سرد و ادویه های معطر مثل برگ بو، فلفل سیاه و پیاز بپزید. بعد از اینکه مرغ پخت، آبش رو دور نریزید، چون میتونید ازش برای تهیه سوپ یا سس استفاده کنید. برای اینکه مرغ آب پز طعم بهتری داشته باشه، میتونید بعد از پختن، اون رو توی فر یا تابه سرخ کنید. اضافه کردن سبزیجات معطر مثل کرفس و جعفری هم طعم خوبی به مرغ آب پز میده. مراقب باشید مرغ رو بیش از حد نپزید، چون باعث میشه بافتش خشک و سفت بشه. برای اینکه مرغ آب پز خوشرنگ بشه، میتونید کمی زردچوبه به آبش اضافه کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا