نی‌ نی سایت

رازهای پخت مرغ فوق العاده خوشمزه: تجربیات مادران نی نی سایت

همه ما دوست داریم مرغی بپزیم که هم لذیذ باشه و هم بافت نرم و آبداری داشته باشه. اما گاهی اوقات مرغ خشک میشه، بوی زُهم میده یا طعم اون چیزی که انتظار داریم نیست. اینجاست که تجربیات مادرهای باتجربه نی نی سایت به کمک ما میاد. در این پست، ۲۲ نکته طلایی و کاربردی رو براتون جمع آوری کردیم که با رعایت اونها، میتونید مرغی بی نظیر و خوشمزه درست کنید.

این نکات از لابلای نظرات و گفتگوهای مختلف در نی نی سایت استخراج شده و شامل مراحل مختلف، از مزه دار کردن تا روش پخت هست. پس با ما همراه باشید:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    مرغ تازه بخرید:

    کیفیت مرغ تاثیر زیادی در طعم نهایی داره. سعی کنید از مرغ های تازه و با کیفیت استفاده کنید.
  • ✔️

    مرغ رو خوب بشویید:

    قبل از هر کاری، مرغ رو با آب سرد و نمک خوب بشویید.
  • ✔️

    خیساندن مرغ در آب نمک:

    خیساندن مرغ در آب نمک به مدت حداقل یک ساعت، باعث میشه مرغ آبدارتر بشه و بوی زهمش از بین بره.
  • ✔️

    بهره‌گیری از ماست:

    مرینت کردن مرغ با ماست قبل از پخت، باعث نرم شدن بافت اون میشه.
  • ✔️

    آب لیمو ترش تازه:

    آب لیمو ترش علاوه بر طعم دهی، باعث از بین رفتن بوی زهم مرغ میشه.
  • ✔️

    زعفران دم کرده:

    زعفران طعم و رنگ بی نظیری به مرغ میده. حتما از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
  • ✔️

    پیاز رنده شده:

    پیاز رنده شده رو با مرغ مخلوط کنید تا طعم خوبی به مرغ بده.
  • ✔️

    سیر رنده شده:

    سیر هم مثل پیاز، طعم و عطر خوبی به مرغ میده.
  • ✔️

    ادویه های مناسب:

    از ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و ادویه مخصوص مرغ استفاده کنید.
  • ✔️

    روغن زیتون:

    بهره‌گیری از روغن زیتون در مرینت باعث میشه مرغ طعم بهتری داشته باشه و خشک نشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از سبزیجات معطر:

    اضافه کردن سبزیجاتی مثل جعفری، گشنیز و نعناع خرد شده به مرینت، طعم مرغ رو فوق العاده میکنه.
  • ✔️

    استراحت دادن به مرغ مزه دار شده:

    بعد از مزه دار کردن، حداقل ۱ ساعت و ترجیحا چند ساعت به مرغ استراحت بدید تا طعم ها به خوبی به خوردش بره.
  • ✔️

    بهره‌گیری از روش پخت مناسب:

    روش پخت مناسب تاثیر زیادی در طعم و بافت مرغ داره. میتونید از روش های مختلفی مثل سرخ کردن، آبپز کردن، بخارپز کردن، کبابی کردن یا فر استفاده کنید.
  • ✔️

    سرخ کردن مرغ با حرارت ملایم:

    برای سرخ کردن مرغ، از حرارت ملایم استفاده کنید تا مرغ به طور کامل بپزه و خشک نشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از تابه نچسب:

    برای جلوگیری از چسبیدن مرغ به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از فویل در فر:

    اگر مرغ رو در فر میپزید، روی اون رو با فویل بپوشونید تا خشک نشه.
  • ✔️

    آبپز کردن مرغ با حرارت ملایم:

    برای آبپز کردن مرغ، از حرارت ملایم استفاده کنید و اجازه بدید مرغ به آرامی بپزه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از سبزیجات در آب مرغ:

    برای طعم دادن به آب مرغ، از سبزیجاتی مثل هویج، کرفس و پیاز استفاده کنید.
  • ✔️

    اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی:

    اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی به مرینت یا سس مرغ، باعث خوشرنگ شدن و خوش طعم شدن اون میشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از کمی شکر یا عسل:

    اضافه کردن کمی شکر یا عسل به مرینت، باعث ایجاد طعم ملس و لذیذی در مرغ میشه.
  • ✔️

    آب پیاز در مزه دار کردن:

    آب پیاز باعث تردی و خوشمزگی مرغ میشه.
  • ✔️

    بهره‌گیری از کره:

    قبل از قرار دادن مرغ در فر، یک تکه کره روی اون قرار دهید تا طعم بهتری بگیرد.

نوش جان!




22 راز خوشمزگی مرغ: تجربه های نی نی سایتی!

22 راز خوشمزگی مرغ: تجربه های نی نی سایتی!

1. راز شماره یک: طعم دار کردن قبل از پخت!

بهترین کار اینه که مرغ رو حداقل چند ساعت قبل از پخت مزه دار کنید. هرچی بیشتر بمونه، طعمش بهتر میشه!از پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و ادویه های دلخواهتون استفاده کنید. بعضی‌ها میگن ماست و آبلیمو هم عالیه!حتی یه شب تا صبح تو یخچال بذارید معجزه میکنه!مزه دار کردن اصولی باعث میشه مرغ طعم لذیذ و بی نظیری داشته باشه و بوی بد اون هم گرفته بشه. میتونین با چنگال چند سوراخ روی مرغ ایجاد کنین تا طعم دهنده ها بهتر نفوذ کنن. همیشه از ادویه های تازه آسیاب شده استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشند.

2. سرخ کردن اولیه: یه ترفند طلایی!

قبل از پخت، مرغ رو کمی تو روغن سرخ کنید. این کار باعث میشه رنگش قشنگ تر بشه و آبدارتر بمونه. فقط در حدی که یکم رنگ بگیره کافیه، لازم نیست کامل بپزه. اگه میخواید رژیمی تر باشه، میتونید این مرحله رو حذف کنید. بهتره از روغن با نقطه دود بالا استفاده کنید که در اثر حرارت زیاد، روغن نسوزه و طعم مرغ رو خراب نکنه. میتونید از کره هم برای سرخ کردن استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشه. دقت کنید حرارت زیاد نباشه که مرغ بسوزه. همه طرف مرغ رو سرخ کنید تا یکدست طلایی بشه.

3. پیاز داغ فراوون، رمز خوشمزگی!

پیاز داغ حسابی تو طعم مرغ تاثیر داره. هرچی بیشتر، بهتر!پیاز رو خوب تفت بدید تا طلایی و نرم بشه. میتونید به پیاز داغتون سیر و زنجبیل هم اضافه کنید. اگر عجله دارید، از پودر پیاز آماده هم میتونید استفاده کنید. پیاز داغ نه تنها طعم خوبی به مرغ میده بلکه سس غلیظ تری هم خواهید داشت. میزان بهره‌گیری از پیاز کاملا سلیقه ای هست و میتونید مقدار اون رو کم و زیاد کنید. پیاز رو با حرارت ملایم تفت بدید تا کاراملیزه بشه.

4. رب گوجه فرنگی: رنگ و لعاب جادویی!

رب گوجه فرنگی به مرغ یه رنگ و طعم فوق العاده میده. رب رو حتماً تفت بدید تا رنگش باز بشه و بوی خامیش از بین بره. میتونید از رب خونگی استفاده کنید تا طعم اصیل تری داشته باشید. برای اینکه رنگ رب بهتر بشه میتونید کمی پاپریکا به اون اضافه کنید. تفت دادن رب با روغن فراوون باعث میشه رنگ و طعم بهتری داشته باشه. دقت کنید رب نسوزه چون طعم مرغ رو تلخ میکنه. به جای رب گوجه فرنگی میتونید از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

5. ادویه جات: بازی با عطر و طعم!

ادویه ها نقش خیلی مهمی تو طعم مرغ دارن. زردچوبه، فلفل، دارچین، کاری. . . هرچی دوست دارید!از ادویه های تازه و با کیفیت استفاده کنید. میتونید از مخلوط ادویه های مخصوص مرغ هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران هم طعم و عطر بی نظیری به مرغ میده. بهتره ادویه ها رو قبل از استفاده کمی تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه. در بهره‌گیری از ادویه ها زیاده روی نکنید تا طعم اصلی مرغ از بین نره. فلفل سیاه تازه آسیاب شده طعم تند و دلپذیری به مرغ میده.

6. آبلیمو یا نارنج: ترش و خوشمزه!

کمی آبلیمو یا آب نارنج به مرغ اضافه کنید تا طعمش ملس بشه. مراقب باشید زیاد نریزید که خیلی ترش نشه. به جای آبلیمو میتونید از لیمو عمانی هم استفاده کنید. آبلیمو علاوه بر طعم دادن به مرغ باعث میشه بافت اون نرم تر بشه. بهتره از آبلیمو تازه استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشه. میتونید در اواخر پخت آبلیمو رو اضافه کنید تا طعمش حفظ بشه. اگر آبلیمو در دسترس نبود، میتونید از سرکه سیب هم استفاده کنید.

7. زعفران: عطر و رنگ سلطنتی!

زعفران یه پای ثابت مهمونی هاست! یه کم زعفرون دم کرده به مرغ اضافه کنید تا عطر و رنگش محشر بشه. زعفرون رو قبل از استفاده دم کنید. از زعفرون اصل استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. میتونید زعفرون رو با کمی گلاب مخلوط کنید تا عطرش بیشتر بشه. اضافه کردن زعفرون به مرغ، اون رو به یک غذای مجلسی تبدیل میکنه. زعفرون خاصیت آنتی اکسیدانی داره و برای سلامتی هم مفیده. میزان بهره‌گیری از زعفرون بستگی به سلیقه شما داره.

8. سیب زمینی: همراه همیشگی!

سیب زمینی کنار مرغ خیلی میچسبه. سیب زمینی ها رو درشت خرد کنید و همراه مرغ بپزید. میتونید سیب زمینی ها رو جدا سرخ کنید و بعد به مرغ اضافه کنید. اضافه کردن کمی زردچوبه به سیب زمینی ها، رنگ اونها رو زیباتر میکنه. میتونید از سیب زمینی شیرین هم استفاده کنید. بهتره سیب زمینی ها رو در اواخر پخت اضافه کنید تا له نشن. میتونید سیب زمینی ها رو با کمی روغن زیتون و ادویه مزه دار کنید. سیب زمینی سرخ شده کنار مرغ، طعم بی نظیری داره.

9. هویج: شیرینی ملایم!

هویج به مرغ یه شیرینی ملایم و دلچسب میده. هویج ها رو حلقه ای خرد کنید و همراه مرغ بپزید. میتونید هویج ها رو جدا سرخ کنید و بعد به مرغ اضافه کنید. اضافه کردن هویج به مرغ، ارزش غذایی اون رو هم بالا میبره. میتونید از هویج های رنگی هم استفاده کنید. بهتره هویج ها رو در اواخر پخت اضافه کنید تا نرم و له نشن. هویج پخته شده کنار مرغ، طعم و بافت خوبی داره. هویج سرشار از ویتامین A هست و برای سلامتی چشم مفیده.

10. فلفل دلمه ای: عطر و طعم عالی!

فلفل دلمه ای به مرغ یه عطر و طعم فوق العاده میده. از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید تا غذاتون خوشگل تر بشه. فلفل دلمه ای رو به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. بهتره فلفل دلمه ای رو در اواخر پخت اضافه کنید تا طعم و رنگش حفظ بشه. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C هست و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفیده. میتونید از فلفل دلمه ای کبابی هم استفاده کنید. فلفل دلمه ای طعم و عطر بسیار خوبی به سس مرغ میده. اگر طعم فلفل دلمه ای رو دوست ندارید میتونید اون رو حذف کنید.

11. قارچ: طعم جنگلی!

قارچ به مرغ یه طعم خاص و خوشمزه میده. قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه. میتونید از قارچ های مختلف مثل قارچ دکمه ای یا قارچ شیتاکه استفاده کنید. بهتره قارچ رو در اواخر پخت اضافه کنید تا نرم و له نشه. قارچ سرشار از پروتئین و مواد معدنی هست. تفت دادن قارچ با کمی کره طعم بهتری به اون میده. میتونید از کنسرو قارچ هم استفاده کنید. قارچ طعم و بافت منحصر به فردی به مرغ میده.

12. گوجه فرنگی: طعم تابستانی!

اضافه کردن گوجه فرنگی تازه یا کنسرو شده به مرغ، طعم اون رو بسیار لذیذ میکنه. گوجه فرنگی ها رو خرد کنید و همراه مرغ بپزید. میتونید از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هست. اضافه کردن گوجه فرنگی به مرغ باعث میشه سس غلیظ تر و خوشرنگ تری داشته باشید. میتونید گوجه فرنگی ها رو کبابی کنید و بعد به مرغ اضافه کنید. بهتره از گوجه فرنگی های رسیده و آبدار استفاده کنید. گوجه فرنگی طعم ترش و شیرینی به مرغ میده.

13. رب انار: ملس و خوش طعم!

اگر دوست دارید مرغتون طعم ملس داشته باشه، کمی رب انار بهش اضافه کنید. مراقب باشید زیاد نریزید که خیلی ترش نشه. بهتره از رب انار مرغوب و غلیظ استفاده کنید. رب انار طعم و رنگ بسیار خوبی به سس مرغ میده. میتونید رب انار رو با کمی آب رقیق کنید و بعد به مرغ اضافه کنید. رب انار سرشار از آنتی اکسیدان هست. اضافه کردن رب انار به مرغ، اون رو به یک غذای سنتی و خوشمزه تبدیل میکنه. اگر رب انار در دسترس نبود، میتونید از آب انار هم استفاده کنید.

14. آلو خورشتی: ترش و شیرین!

آلو خورشتی به مرغ یه طعم ترش و شیرین میده. آلوها رو بشویید و همراه مرغ بپزید. میتونید از آلوهای مختلف مثل آلوی بخارا یا آلو سیاه استفاده کنید. آلو خورشتی سرشار از فیبر هست و برای دستگاه گوارش مفیده. اضافه کردن آلو خورشتی به مرغ، اون رو به یک غذای سنتی و خوشمزه تبدیل میکنه. بهتره آلوها رو در اواخر پخت اضافه کنید تا له نشن. آلو خورشتی طعم و بافت منحصر به فردی به مرغ میده. اگر آلو خورشتی در دسترس نبود، میتونید از برگه زردآلو هم استفاده کنید.

15. زرشک: ترش و خوشرنگ!

زرشک به مرغ یه طعم ترش و رنگ زیبا میده. زرشک رو بشویید و کمی تفت بدید و بعد به مرغ اضافه کنید. بهتره زرشک رو با کمی کره تفت بدید. زرشک سرشار از ویتامین C هست. اضافه کردن زرشک به مرغ، اون رو به یک غذای مجلسی تبدیل میکنه. بهتره زرشک رو در اواخر پخت اضافه کنید تا نرم نشه. زرشک طعم و رنگ بی نظیری به سس مرغ میده. اگر زرشک در دسترس نبود، میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید.

16. سبزیجات معطر: عطر بهشتی!

اضافه کردن سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز و شوید به مرغ، عطر اون رو فوق العاده میکنه. سبزیجات رو ریز خرد کنید و در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید. بهتره از سبزیجات تازه استفاده کنید. سبزیجات معطر سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستن. اضافه کردن سبزیجات معطر به مرغ، اون رو به یک غذای سالم و خوشمزه تبدیل میکنه. میتونید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید. سبزیجات معطر طعم و عطر بسیار خوبی به سس مرغ میده. اگر سبزیجات در دسترس نبود، میتونید از پودر سیر و پودر پیاز هم استفاده کنید.

17. آب مرغ: راز سس خوشمزه!

برای پخت مرغ بهتره از آب مرغ استفاده کنید تا سس خوشمزه تری داشته باشید. اگه آب مرغ ندارید، میتونید از آب معمولی استفاده کنید. میتونید از قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید. آب مرغ طعم و عطر بسیار خوبی به سس مرغ میده. اگر آب مرغ در دسترس نبود، میتونید از آب سبزیجات هم استفاده کنید. بهتره از آب مرغ کم نمک استفاده کنید تا غذاتون شور نشه. اضافه کردن آب مرغ به مرغ، باعث میشه بافت اون نرم تر بشه. میتونید آب مرغ رو خودتون درست کنید.

18. شعله ملایم: صبر، کلید خوشمزگی!

مرغ رو با شعله ملایم بپزید تا خوب جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن. عجله نکنید!پخت مرغ با شعله ملایم باعث میشه بافت اون نرم تر و لذیذتر بشه. اگر شعله زیاد باشه، مرغ زود میسوزه و داخلش خام میمونه. بهتره در قابلمه رو بذارید تا مرغ با بخار هم بپزه. هر از گاهی به مرغ سر بزنید و آب اون رو اندازه گیری کنید. پخت مرغ با صبر و حوصله باعث میشه یک غذای بی نظیر داشته باشید. میتونید از آرام پز هم برای پخت مرغ استفاده کنید.

19. دم کردن: راز مرغ مجلسی!

بعد از پخت کامل، مرغ رو چند دقیقه دم کنید تا سس غلیظ بشه و طعم ها به خوبی به خورد مرغ برن. برای دم کردن میتونید از دم کنی استفاده کنید. دم کردن مرغ باعث میشه عطر اون بیشتر بشه. بهتره بعد از دم کردن، چند دقیقه به مرغ استراحت بدید. دم کردن مرغ باعث میشه آب اضافی سس تبخیر بشه و سس غلیظ تری داشته باشید. دم کردن مرغ یکی از رازهای خوشمزگی مرغ مجلسی هست. اگر عجله دارید میتونید از این مرحله صرف نظر کنید.

20. کره: طعم رویایی!

اضافه کردن یک تکه کره به مرغ در اواخر پخت، طعم اون رو فوق العاده میکنه. کره رو روی مرغ بذارید تا آب بشه. بهتره از کره حیوانی استفاده کنید. کره طعم و عطر بسیار خوبی به سس مرغ میده. اضافه کردن کره به مرغ باعث میشه بافت اون نرم تر بشه. میتونید از روغن زیتون هم به جای کره استفاده کنید. اضافه کردن کره به مرغ یکی از رازهای خوشمزگی اون هست. اگر رژیم دارید میتونید از این مرحله صرف نظر کنید.

21. گردو: طعم خاص!

اضافه کردن گردو خرد شده به مرغ، طعم اون رو خاص و خوشمزه میکنه. گردو رو در اواخر پخت به مرغ اضافه کنید. بهتره از گردوی تازه استفاده کنید. گردو سرشار از امگا 3 هست و برای سلامتی قلب مفیده. اضافه کردن گردو به مرغ، اون رو به یک غذای مقوی تبدیل میکنه. میتونید گردو رو کمی تفت بدید و بعد به مرغ اضافه کنید. اضافه کردن گردو به مرغ یکی از رازهای خوشمزگی اون هست. اگر آلرژی دارید از مصرف گردو خودداری کنید.

22. سرو کردن: تزیین زیبا، اشتهای بیشتر!

مرغ رو با برنج، سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید. تزیین زیبا، اشتهای شما رو بیشتر میکنه!میتونید از جعفری خرد شده، گوجه فرنگی و لیمو برای تزیین استفاده کنید. سرو کردن غذا در ظرف زیبا، لذت خوردن اون رو بیشتر میکنه. مرغ رو به صورت داغ سرو کنید. میتونید سس مرغ رو جداگانه سرو کنید. تزیین غذا با سلیقه شما، زیبایی خاصی به اون میده. نوش جان!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا